News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Najava događanja

2020/11/27

Najava događanja: Forum obiteljskih poduzeća

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

76c05c91 d48a 4e7c bebd d492534e0961
76c05c91 d48a 4e7c bebd d492534e0961

Najava događanja: Forum obiteljskih poduzeća

NAJAVA DOGAđANJA

2020/11/27

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Kriza kojoj svjedočimo nije se jednako odrazila na sve djelatnosti i na sve vrste poduzeća. Bolje startne pozicije imala su poduzeća koja su i prije krize razvila kvalitetan "imunološki sustav" otporan na različite vrste vanjskih utjecaja. Kako su na krizu reagirala obiteljska poduzeća, među kojima je u mnogima u tijeku tranzicija upravljanja i vlasništva? Je li već počelo preslagivanje tržišta ili tek slijedi?

Forum će se održati u utorak, 1. prosinca 2020. godine, a nudi iskustva i predviđanja budućeg razvoja događaja iskusnih poduzetnika i konzultanata: Boris Popović - Alarm automatika, Ante Mandić – Insig2, Andrej Grubišić – Grubišić & Partneri, Andrija Garofulić - Mazars savjetovanje, Boris Vukic – Adizes Worldwide - ASEE, Edin Leho – FinInfo.
 
U drugom dijelu Foruma održat će se okrugli stol na temu Kluba poduzetnika seniora – SENTOR i programa mentorstva koji provode iskusni poduzetnici. O svojim iskustvima sudjelovanja u ovom programu govorit će poduzetnici: Blazenka Urbanke – HSM Informatika, Pero Vidović – Ambijenti i Ines Poljak Aritonović – Konture. O razlozima zašto podržavaju ovaj projekt i na koji način predstavlja nadogradnju na njihove financijske usluge za poduzetnike govorit će Snjezana Mamuzic Krpan iz Erste banke i Jadranka Mršić Hebrang iz Hrvatske banke za obnovu i razvitak.
 
Uz CEPOR, Ekonomski fakultet u Osijeku - Međunarodni centar za poduzetničke studije - ICES i Hrvatsku udrugu poslodavaca - HUP
- organizaciji Foruma i okruglog stola pridružili su se Akademija za poduzetništvo Europskog fonda za jugoistočnu Europu, Erste bank, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Grad Zagreb, Embassy of the Netherlands in Croatia i tvrtke Fininfo i Tokić. Medijski pokrovitelj je Lider.
 
Zahvaljujući podršci partnera, sudjelovanje na Forumu se ne naplaćuje. Informacije i prijave: https://forum.biznis-transfer.com
 
Forum možete pratiti i putem CEPOR-ove Facebook stranice.