News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Najava događanja

2021/06/18

Najava 14. međunarodne konferencije o poduzetništvu - 25.6.2021. // online

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

B44162b5 8b8e 41c9 8b49 09cdb53e35ab
B44162b5 8b8e 41c9 8b49 09cdb53e35ab

Najava 14. međunarodne konferencije o poduzetništvu - 25.6.2021. // online

NAJAVA DOGAđANJA

2021/06/18

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Poduzetnički inkubator BIOS i Centar za poduzetništvo Osijek 25. lipnja 2021. godine organiziraju 14. međunarodnu konferenciju o poduzetništvu. Tema ovogodišnjeg izdanja je “Digitalno poslovanje” i namijenjena je informiranju o prednostima digitalizacije poslovanja i opcijama online poslovanja. Konferencija se sastoji od niza predavanja i panel diskusija i donosi informacije svim malim i srednjim poduzetnicima.

Cilj ove konferencije je pružiti informacije o osnovnim pojmovima vezanih uz osnove digitalnog poslovanja i usavršavanje digitalnih vještina. Na konferenciji će sudjelovati predavači iz područja digitalnog marketinga, online platformi, računarstva i mnogi drugi.

Unatoč činjenici da će konferencija biti organizirana putem online platforme Zoom, uspjeli su organizirati kvalitetne predavače i sudionike panela. Tako će o online poslovanju i digitalnoj transformaciji govoriti direktorica Microsofta Hrvatska Tatjana Skoko, direktor tvrtke Citus Tomislav Bronzin, direktor tvrtke INSA software Bernard Katić i osnivač startup tvrtke APP Factory Krunoslav Ris.

U drugom dijelu konferencije o digitalnom oglašavanju govoriti će Miroslav Varga, Google certificirani trener i jedan od najvećih stručnjaka u području Google adwordsa u regiji, Ena Valentina Đerek, direktorica marketinga u tvrtki Bamboo Lab, Martina Karalić, vlasnica kozmetičke tvrtke BooLab, Zorin Radovančević suvlasnik tvrtke Escape Studio i Iva Soldo, poslovna savjetnica.

Organizator konferencije je Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o., a suorganizatori su Centar za poduzetništvo Osijek i udruga KultAkt, dok je partner konferencije Grad Osijek.

Sve dodatne informacije i novosti o konferenciji “Digitalno poslovanje” možete pronaći na službenom događaju, a pitanja možete uputiti na službenu Facebook stranicu Međunarodne konferencije o poduzetništvu.

Konferencija će se održati 25.06.2021. godine putem digitalne platforme Zoom u vremenu od 10.00 do 14:20 sati, a prenosit će se i uživo na Facebook stranici Međunarodne konferencije o poduzetništvu. Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i poslušaju predavanja.
 
Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete OVDJE.
 
Radujemo se virtualnom druženju! 🙂
 
Image
Image