News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2021/08/23

Prilika za usavršavanje u inozemstvu kroz sudjelovanje u MobiliseSME programu

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

88c83481 eddd 4ff3 9326 eab526f58acc
88c83481 eddd 4ff3 9326 eab526f58acc

Prilika za usavršavanje u inozemstvu kroz sudjelovanje u MobiliseSME programu

NOVOSTI

2021/08/23

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka Lokalna je kontakt točka za MobiliseSME program namijenjen malim i srednjim poduzetnicima, a sufinanciran je od strane EaSI programa (EURES) Europske unije. Ako želite biti u tijeku s najsuvremenijim inovacijama, povećati konkurentnost svoje tvrtke, trebaju Vam nove ideje i želite steći nove vještine te ste zainteresirani za pronalazak poslovnih partnera – onda je MobiliseSME program za Vas.

Cilj programa je poticanje kratkoročne prekogranične razmjene zaposlenika, menadžera i/ili (su)vlasnika. Uz spomenuto, program pruža priliku malim i srednjim poduzetnicima za uspostavljanje međunarodnih kontakata da bi, u konačnici, poboljšali svoju tržišnu poziciju te da bi sebi i/ili svojim zaposlenicima pružili mogućnost za razvijanje novih vještina.

Dvije su mogućnosti sudjelovanja u programu:
1. SC - Sending company – Tvrtka korisnik - tvrtka čiji zaposlenik, menadžer i/ili su(vlasnik) idu na razmjenu (isključivo mali ili srednji poduzetnik)
2. HC - Host company – Tvrtka domaćin - tvrtka kod koje zaposlenik, menadžer i/ili su(vlasnik) dolazi na razmjenu (prihvatljivi prijavitelji mogu biti i velike tvrtke).

Iz Tere Tehnopolis d.o.o. pozivaju sve poduzetnike da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i postanu dio MobiliseSME programa neovisno o
tome žele li biti Tvrtka domaćin, koja će primiti djelatnike drugih tvrtki iz inozemstva, ili Tvrtka korisnik koja će svoje djelatnike poslati u inozemstvo i primiti mjesečnu financijsku potporu u iznosu od 500 do 1000 eura. Tvrtka domaćin prema poduzetniku koji dolazi na razmjenu nema nikakvih financijskih obveza.

Više o programu možete saznati OVDJE.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte Teru Tehnopolis d.o.o. na adresu e-pošte danijela@tera.hr.

Priloženi dokumenti:

Poziv za sudjelovanje
Image