News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Najava događanja

2021/11/04

Globalni tjedan poduzetništva (GEW) 2021. - "Poduzetništvo 4. generacije"

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

18d47b03 4f20 460b a4eb 45405ba8b85f
18d47b03 4f20 460b a4eb 45405ba8b85f

Globalni tjedan poduzetništva (GEW) 2021. - "Poduzetništvo 4. generacije"

NAJAVA DOGAđANJA

2021/11/04

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB) koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku jedna je od najaktivnijih udruga Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Jedina u Hrvatskoj već četrnaestu godinu za redom organizira Globalni tjedan poduzetništva (GEW)  koji se ove godine održava 9. i 10. studenog 2021. godine.

GEW se obilježava svake godine u studenom i poziva mlade, ali i sve zainteresirane da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla.

Ovogodišnja tema je "Poduzetništvo 4. generacije", gdje će posjetitelji imati priliku čuti razne stručne predavače iz području IT sektora. Oni će govoriti o razvoju tehnologije, digitalizaciji, njihovu nastup na hrvatskom i stranom tržištu, te kako su zapravo od malih ideja uspjeli doći do velikih tržišta na kojima sada posluju.

Službeno otvorenje ovogodišnjeg GEW-a je u utorak, 9. studenog 2021. godine u 13:00 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Prvo predavanje s početkom u 13:00 sati održat će Albert Gajšak, 22-godišnji hrvatski inovator i vlasnik tvrtke CircuitMess. Nakon Alberta, posjetitelji će moći poslušati još četiri gosta predavača, a to su: Tea Pakšec (Gideon Brothers), Luka i Marko Krčmar (Livmark), Zorin Radovančević (Escape) i Srđan Kovačević (Orqa).

Prvo predavanje u srijedu, 10. studenog s početkom u 13:00 sati rezervirano je za Nikolu Stolnika (Good Game Global). Osim Nikole, u srijedu će predavanja održati i Goran Kovačević (Infinum), Ines Hajdu (Agrivi), Alen Nađsombat (Smart) te osječka agencija Reroot s kojom ćemo zaključiti ovogodišnji globalni tjedan poduzetništva.

 
Više informacija o samom događaju i gostima predavačima potražite na društvenim mrežama udruge EwoB, gdje vam uz sve informacije pripremaju i zanimljiva iznenađenja te vrijedne nagrade. 

Sva predavanja su besplatna i otvorena za sve posjetitelje!

Broj mjesta u dvorani je ograničen, stoga požuri i zgrabi svoje ulaznice već danas!

Image
Image
Image
Image
Image
Image