News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Najava događanja

2021/11/24

Najava događanja: Radionica "Pametni materijali"

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

95cfa7af 727b 4501 ad57 4ab8e50c77cd
95cfa7af 727b 4501 ad57 4ab8e50c77cd

Najava događanja: Radionica "Pametni materijali"

NAJAVA DOGAđANJA

2021/11/24

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva vas na radionicu "Pametni materijali" u Industriji 4.0 koja će se održati u okviru aktivnosti projekta CEUP 2030 u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER) u utorak, 30. studenog 2021. godine.

Radionica će okupiti vrhunske stručnjake sa Instituta Ruđer Bošković i Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu kao predstavnike akademske zajednice, tvrtke NTT New Textile Technologies d.o.o i Šestan Busch d.o.o. iz svijeta poduzetništva te predstavnike Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske kao kreatora politika. Hans R. Bauer i Jelena Buhanec iz tvrtke NTT New Textil Technologies d.o.o te  Goran Basarac iz Šestan Busch d.o.o. predstavit će praktičnu primjenu pametnih materijala u proizvodnji, dok će dr. sc. Andreja Gajović, dr. sc. Luka Pavić i prof. emeritus dr. sc. Igor Čatić prezentirati rezultate provedenih istraživanja i mogućnosti primjene materijala u kontekstu Industrije 4.0.

U okviru radionice održat će se tehnički panel na temu novih materijala, trendova i primjene u poslovnom i znanstveno-istraživačkom sektoru u okviru kojeg će biti prezentirani primjeri dobre prakse, izazova i načina kako u predstojećem razdoblju do 2027. godine privući nove projekte i ulagače u područje pametnih materijala. Tehnički panel će moderirati dr. sc. Ivona Jerković iz HAMAG-BICRO-a.

Ova je četvrta radionica koju HAMAG-BICRO organizira u sklopu projekta CEUP 2030 usmjerenog na povezivanje dionika ekosustava u industriji 4.0 iz područja umjetne inteligencije, inteligentnih proizvodnih sustava, automatike i robotike te pametnih materijala.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Prijave se zaprimaju putem poveznice do petka, 26. studenog 2021.

Program možete preuzeti ovdje.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je posjedovati važeću COVID potvrdu.

Izvor: hamagbicro.hr