News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2021/11/26

Ugostili smo južnokorejsku delegaciju iz grada Asana

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

F9239f8e 2b64 46f6 b8f9 e52fae8d372d
F9239f8e 2b64 46f6 b8f9 e52fae8d372d

Ugostili smo južnokorejsku delegaciju iz grada Asana

NOVOSTI

2021/11/26

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Grad Osijek ovaj je tjedan ugostio južnokorejsku delegaciju iz grada Asana, a u sklopu obilaska s pročelnikom Ureda za gospodarstvo Grada Osijeka, g. Igorom Medićem, posjetili su i Poduzetnički inkubator BIOS gdje su ih ugostili direktor BIOS-a Marko Eljuga i koordinatorica projekata Tihomira Klobučar.
 
Delegaciji smo predstavili rad i aktivnosti koje Poduzetnički inkubator BIOS kontinuirano provodi s ciljem razvoja poduzetništva na području grada Osijeka. Delegaciju smo proveli kroz sve objekte, a najviše im se svidjela mogućnost koju Coworking nudi za freelancere koji nemaju potrebe za zakupom poslovnog prostora, a pozdravili su i usluge Hardverskog laboratorija koji tvrtkama koje nemaju potrebnu infrastrukturu omogućuje brzi i povoljniji razvoj prototipova.
 
Delegaciju su ugostili i naši stanari Bamboo Lab i Protostar Labs koji su gostima iz Asana ukratko predstavili djelatnosti kojima se bave i projekte koje razvijaju.
 
Na području grada Asana djeluju neke od najvećih proizvodnih tvrtki na globalnoj razini kao što su Samsung Electronics, Samsung Display, Hyundai Motor Company i brojne druge, zbog čega je njihov glavni fokus na digitalnoj transformaciji i industriji 4.0. gdje digitalizacija doprinosi učinkovitosti i kvaliteti proizvoda.
 
Raduju nas ovakvi posjeti koji omogućuju predstavljanje rada naših stanara te njihovo umrežavanje s potencijalnim stranim partnerima.
Image
Image
Image
Image
Image