News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2022/07/29

Radni posjet Nitri

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

E1889703 bdbb 4683 b4e3 20f1f46c93eb
E1889703 bdbb 4683 b4e3 20f1f46c93eb

Radni posjet Nitri

NOVOSTI

2022/07/29

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Prije nekoliko mjeseci u prostorima Poduzetničkog inkubatora BIOS održao se radni sastanak predstavnika Grada Osijeka i Grada Nitre iz Slovačke s ciljem jačanja međunarodne suradnje ova dva grada prijatelja i planiranja budućih zajedničkih projekata.
 
Tijekom navedenog posjeta predstavnicima Nitre je predstavljen i rad Poduzetničkog inkubatora BIOS te smo nekoliko tjedana kasnije zamoljeni da dođemo u radni posjet Nitri kao primjer dobre prakse s važnom zadaćom pomaganja oko planiranja budućih aktivnosti i usluga Kreativnog centra Nitra.
 
Djelatnica BIOS-a, Tihomira Klobučar, provela je tri dana u Nitri u razdoblju od 14. do 16.7.2022. te je okupljenim dionicima predstavila rad BIOS-a, s posebnim naglaskom na usluge Hardverskog laboratorija i Coworkinga. Tijekom tri dana intenzivno se radilo na promišljanju planiranih aktivnosti i usluga, reviziji istih, a iskustva i projekti koje je BIOS proveo tijekom više od 20 godina svog poslovanja kolegama iz Nitre su bile od neprocjenjive pomoći. Usluge i prostore Kreativnog centra Nitra moći će koristiti kreativci svih profila, s posebnim naglaskom na one djelatnosti koje se bave obradom drveta, metala i tekstila. U sklopu Kreativnog centra djelovati će i Coworking prostor, a cilj je da Centar postane mjesto susreta raznih dionika iz kulturno-umjetničkih djelatnosti i profesija s područja grada Nitre.
 
Zahvaljujemo se Gradu Nitri i Kreativnom centru Nitra na pozivu za radni posjet, želimo im puno sreće u izgradnji i opremanju Kreativnog centra Nitra te se radujemo zajedničkoj suradnji u budućnosti! 😊
Image
Image
Image
Image
Image