News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Najava događanja

2022/11/07

Najava događanja: Besplatan seminar "Kako kvalitetno komunicirati u poslovnom okruženju?"

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

896bfa54 8a4e 40c2 be47 8a7793075e44
896bfa54 8a4e 40c2 be47 8a7793075e44

Najava događanja: Besplatan seminar "Kako kvalitetno komunicirati u poslovnom okruženju?"

NAJAVA DOGAđANJA

2022/11/07

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom "Kako kvalitetno komunicirati u poslovnom okruženju?"

Uspjeh u poslovnom i poduzetničkom svijetu nerijetko dobrim dijelom ovisi i o kvaliteti i uspješnosti komuniciranja s kolegama, poslovnim partnerima i drugim važnim subjektima. U okviru ovoga seminara bit će obrađene teme i pojmovi vezane uz komunikaciju, s naglaskom na verbalnu (govornu i pisanu), neverbalnu i paraverbalnu komunikaciju te njezinu praktičnu primjenu u svakodnevnom poslovnom okruženju. Tema će se obraditi iz različitih aspekata, uključujući i etikete komunikacije, poslovne razgovore, ostavljanje prvoga dojma te razine uvjeravanja u prezentiranju i javnom nastupu. Cilj je radionice dati korisne savjete, upute i smjernice polaznicima za uspješniju javnu komunikaciju.  

Seminar će se održati 11. studenog 2022. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavač je Tomislav Levak, mag. cult., doktorand komunikologije s Odsjeka za kulturu, medije i menadžment Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku. 

Za sudjelovanja na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave (koji možete preuzeti ispod članka) najkasnije do 9. studenog ove godine. Popunjen obrazac prijave dostavlja se na adresu e-pošte: gospodarstvo@obz.hr

 

Priloženi dokumenti:

Obrazac prijave