News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Najava događanja

2023/01/12

BIOS organizira besplatnu informativnu radionicu o Javnom pozivu za dodjelu bespovratnih sredstava MSP-ovima u turizmu

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

F3b52ddc d170 4df3 9f7d 06eda7ab1537
F3b52ddc d170 4df3 9f7d 06eda7ab1537

BIOS organizira besplatnu informativnu radionicu o Javnom pozivu za dodjelu bespovratnih sredstava MSP-ovima u turizmu

NAJAVA DOGAđANJA

2023/01/12

PIšE

Logo grey

BIOS

PIšE

Logo grey

BIOS

Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. zajedno s partnerima iz 7 europskih zemalja provodi projekt pod nazivom Smarter Amazon of Europe (Smarter AoE) koji nadopunjuje rezultate projekata European AoE Bike Trail i Amazing AoE. Projekt će poticati digitalizaciju i inovacije što će rezultirati boljom učinkovitošću i kvalitetom usluge, većim prihodima i manjim ekološkim otiskom malih i srednjih poduzeća koji se bave turističkim djelatnostima.
 
Oko 25 malih i srednjih poduzeća u turizmu na području pet županija (Osječko-baranjska, Virovitičko-podravska, Koprivničko-križevačka, Međimurska i Varaždinska županija) uključenih u ekosustav Smarter AoE dobit će priliku aplicirati za izravnu bespovratnu financijsku potporu u iznosu od 3.000,00 € za digitalnu transformaciju svojih tvrtki.
 
Kako bi što većem broju zainteresiranih MSP-ova omogućili prijavu na Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava MSP-ovima u turizmu, koji djeluju na području čak 5 županija (Osječko-baranjska, Virovitičko-podravska, Koprivničko-križevačka, Međimurska i Varaždinska županija), organiziramo informativnu radionicu gdje će zainteresirani saznati korisne informacije o Javnom pozivu i saznati kako će moći aplicirati za bespovratna sredstva (rok za dostavu projektnih prijedloga, način prijave, prihvatljivost prijavitelja i prihvatljive projektne aktivnosti).
 
Radionica koja će se održati je potpuno besplatna i održavati će se hibridno kako bi se omogućilo online sudjelovanje preko platforme Zoom onim sudionicima koji nisu u mogućnosti sudjelovati uživo.
 
Radionica će se održati 20.1.2023. s početkom u 12:00 sati u Poduzetničkom inkubatoru BIOS (J. J. Strossmayera 341, 31000 Osijek, Objekt B, konferencijska dvorana B (siva zgrada, 1. kat)
 
Molimo zainteresirane da ispune prijavni obrazac najkasnije do 18.1.2023. u 12 sati ➡️ https://forms.gle/caHB1BArw6ajtc6u7
 
"Smarter Amazon of Europe" projektni partneri:

Priloženi dokumenti:

Program radionice