News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2017/10/30

Prijavite se na Poduzetnički starter Erste banke

D7b2a92c f716 431e 83dc 9c2ce6410142
D7b2a92c f716 431e 83dc 9c2ce6410142

Prijavite se na Poduzetnički starter Erste banke

NOVOSTI

2017/10/30

Poduzetnički starter je program Erste banke posebno kreiran za poduzetnike početnike i osobe koje se samozapošljavaju, besplatnom edukacijom i mentorstvom pomaže pojedincima da razviju i nadograde početnu ideju te ostvare svoj poduzetnički potencijal.
Kako bi potpomogla razvoj poduzetništva u našoj zemlji te poticala samozapošljavanje, Erste banka u sklopu ovog jedinstvenog programa polaznicima programa pruža i sveobuhvatnu besplatnu podršku na putu oblikovanja i realizacije poslovne ideje. Polaznici prolaze besplatnu online edukaciju, koja obuhvaća područja važna za individualni i poduzetnički razvoj kandidata, od razrade poslovne ideje preko izrade poslovnog plana te procjene troškova i prihoda do procjene tržišta potencijalnih kupaca i njihovih potreba.

Poduzetnički starter pokrenut je u sklopu inicijative društvenog bankarstva Korak po korak i namijenjen svim novopečenim i budućim poduzetnicima koji vjeruju u sebe i svoju ideju, no treba im podrška i poticaj na putu do njezine realizacije. U Erste banci vjeruju kako svatko od nas u sebi nosi temelje za ostvarenje velikih ili malih, privatnih ili globalnih planova, a njihova je zadaća, u sklopu okvira vlastitog poslovanja, pružanje potrebnih alata kako bi se to doista i postiglo.

Više informacija, kao i sam prijavni obrazac, možete pronaći OVDJE.