News

Novosti

Novosti, najava događanja, bespovratne potpore, projekti

Arrow left long

Novosti

2017/10/23

Beyond (un)employment program u Osijeku

00c7242f 92f5 46b7 b825 5cffaabd4ca5
00c7242f 92f5 46b7 b825 5cffaabd4ca5

Beyond (un)employment program u Osijeku

NOVOSTI

2017/10/23

Impact Hub Zagreb organizirao je u subotu, 21.10.2017., u Coworking prostoru Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. dijalog usmjeren na konkretni akcijski plan za specifična rješenja za nezaposlenost mladih u sklopu programa "Beyond (un)employment".
"Beyond (un)employment" je program koji podržava Robert Bosch Stiftung, a bavi se različitim izazovima na području zapošljavanja. Program okuplja 100 različitih dionika iz 5 odabranih Imapct Hub-ova u Europi kako bi se utvrdili uzroci specifične lokalne teme vezane uz nezaposlenost i razvila konkretna rješenja za njih i to kroz izgradnju međunarodne i trans sektorske mreže stručnjaka i nositelja promjena.

Tihomira Klobučar i Bela Ikotić dočekali su sve okupljene kao domaćini, ispred Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o., a Bela je okupljenima predstavio i rad Udruge Osijek Software City.

Dijalogu su se uz tim Impact Hub-a Zagreb, koji koordinira projektom i okuplja poduzetnike i pojedince iz IBM-a, VERN-a, Poslovnog dnevnika, Fakulteta političkih znanosti i HUP-a, pridružili i lokalni poduzetnici s područja grada Osijeka, pročelnica Upravnog odjela za programe i projekte Europske unije i gospodarstvo Grada Osijeka, predstavnici Centra za poduzetništvo Osijek, Ekonomskog fakulteta Osijek te brojni drugi sudionici.

Više informacija o Programu možete pronaći OVDJE